Shaker podcast - Pilkun jälkeen

Pilkun jälkeen on Suomen Baarimestareiden eli FBSK:n ja Shakerin yhteinen podcast-sarja, missä ääneen pääsevät baarialan ammattilaiset ympäri Suomen ja välillä ulkomaillakin. Pilkun jälkeen –podcastissa pureudutaan alan vaikuttajien uraan ja mielipiteisiin, baarihommien haasteita ja iloja unohtamatta.

 

 

Pilkun jälkeen –podcastin ensimmäisessä osassa Altian Global Brand Ambassador, kaikkien tuntema Mikael Karttunen kertoo, miten hänestä tuli baarimestari ja mikä häntä yhä työssä liikuttaa. Käymme läpi myös, mikä tekee baarimestarista haluttavan työnantajille ja mitä trendejä Karttunen näkee baarialan horisontissa.Podcastin toimittaa Anikó Lehtinen.

 

FBSK:n ja Shakerin yhteinen Pilkun jälkeen –podcast jututti juuri ennen koronakriisiä Tanskan Baarimestariliiton puheenjohtaja Zander Lauritzen Hansenia, joka kertoi nyt Tanskassa vallalla olevista juomatrendeistä, kuten low proof-ilmiöstä, lasien merkityksestä cocktaileissa ja jakoi myös omat vinkkinsä baarimestareille, jotka haluavat kehittää omaa ammattitaitoaan konsultoivampaan suuntaan. Podcastin toimitti Anikó Lehtinen.

 

Pilkun jälkeen –podcastissa ravintola- ja alkoholi-alan moniottelijat, Tarvosen veljekset kertovat urastaan ja kokemuksistaan alan kehityksestä. Jyrki ja Juha Tarvonen ovat olleet töissä niin tiskin takana, salissa kuin alkoholikauppiaana. Mikä on pitänyt heidät motivoituneena ja mitä haasteita he näkevät alalla, ja mitä he tekevät radiossa?

Pilkun jälkeen –podcast on Suomen Baarimestareiden eli FBSK:n ja Shaker-lehden yhteinen podcast.

 

FBSK:n ja Shaker Median yhteisessä Pilkun jälkeen -podcastissa on vieraana Oululainen Petri Määttä. Hän on pitkän linjan baarimestari, joka palkittiin tänä vuonna PRO Baarimestari-palkinnolla. Määttä kertoo mitä kaikkea hän on oppinut urallaan ja mikä häntä edelleen isnpiroi. 

Podcastin toimittaa Anikó Lehtinen.

 

Suomen Baarimestareiden ja Shakerin yhteinen Pilkun jälkeen -podcast perehtyy ravintolan visuaaliseen ilmeeseen yhdessä graafikko Oskari Sarkiman kanssa. Mitä ravintolan brändäyksessä tulisi huomioida, mihin kuluttajan katse kohdistuu ja miten ravintolan ilme suunnitellaan. Juttelemme myös inspiraation hausta, olutetikettien suunnittelusta ja brändin tärkeydestä. Kuuntele Pilkun jälkeen -podcast! Podcastin on toimittanut Anikó Lehtinen.

 

Pilkun jälkeen on mukana hävikkiviikossa haastattelemalla nollahävikkiin pyrkivän ravintola Nollan Carlos Henriquesia. Carlos avaa omaa filosofiaansa hävikin suhteen, kertoo ravintolan synnystä ja siitä, mitä hän pitään seuraavina trendeinä.
Pilkun jälkeen on FBSK:n ja Shakerin yhteistyössä tuottama podcast ja sen toimittaa Anikó Lehtinen.

 

Mika Vitikka on pitkän linjan ravintola-ammattilainen, joka on työskennellyt sekä baarin että salin puolella, ollut opettamassa alan toivoja ja tehnyt monipuolisesti töitä myös juoma- ja ruoka -alalla. Onpa Mikalla ollut näpit mm. Kämp-baarin syntymisessä. Nyt Mika työskentelee Laurea AMK:ssa ruokahankkeiden kehittämispäällikkönä. Kuuntele mikä on Mikan mielestä baarimestarin tärkein ominaisuus ja mitä alalle hänen mielestään kuuluu. Nappaa myös talteen Mikan sadonkorjuusangrian resepti.
Pilkun jälkeen on FBSK:n ja Shakerin yhteistyössä tuottama podcast ja sen toimittaa Anikó Lehtinen.

 

Pilkun Jälkeen – podcastissa syvähaastattelussa baarimestari Laura Suutari. Mitä kaikkea oppii drinkkikisaamisesta, mikä on parasta baarimestarin työssä ja millaista on free lancer –baarimestarin elämä? Kuuntele podcastista.
Pilkun Jälkeen –podcast on Suomen Baarimestareiden eli FBSK:n ja Shakerin yhteinen podcast, jota toimittaa Anikó Lehtinen.