Shaker podcast - Pilkun jälkeen

Pilkun jälkeen on Suomen Baarimestareiden eli FBSK:n ja Shakerin yhteinen podcast-sarja, missä ääneen pääsevät baarialan ammattilaiset ympäri Suomen ja välillä ulkomaillakin. Pilkun jälkeen –podcastissa pureudutaan alan vaikuttajien uraan ja mielipiteisiin, baarihommien haasteita ja iloja unohtamatta.

 

 

Pilkun jälkeen –podcastin ensimmäisessä osassa Altian Global Brand Ambassador, kaikkien tuntema Mikael Karttunen kertoo, miten hänestä tuli baarimestari ja mikä häntä yhä työssä liikuttaa. Käymme läpi myös, mikä tekee baarimestarista haluttavan työnantajille ja mitä trendejä Karttunen näkee baarialan horisontissa.Podcastin toimittaa Anikó Lehtinen.

 

FBSK:n ja Shakerin yhteinen Pilkun jälkeen –podcast jututti juuri ennen koronakriisiä Tanskan Baarimestariliiton puheenjohtaja Zander Lauritzen Hansenia, joka kertoi nyt Tanskassa vallalla olevista juomatrendeistä, kuten low proof-ilmiöstä, lasien merkityksestä cocktaileissa ja jakoi myös omat vinkkinsä baarimestareille, jotka haluavat kehittää omaa ammattitaitoaan konsultoivampaan suuntaan. Podcastin toimitti Anikó Lehtinen.

 

Pilkun jälkeen –podcastissa ravintola- ja alkoholi-alan moniottelijat, Tarvosen veljekset kertovat urastaan ja kokemuksistaan alan kehityksestä. Jyrki ja Juha Tarvonen ovat olleet töissä niin tiskin takana, salissa kuin alkoholikauppiaana. Mikä on pitänyt heidät motivoituneena ja mitä haasteita he näkevät alalla, ja mitä he tekevät radiossa?

Pilkun jälkeen –podcast on Suomen Baarimestareiden eli FBSK:n ja Shaker-lehden yhteinen podcast.

 

FBSK:n ja Shaker Median yhteisessä Pilkun jälkeen -podcastissa on vieraana Oululainen Petri Määttä. Hän on pitkän linjan baarimestari, joka palkittiin tänä vuonna PRO Baarimestari-palkinnolla. Määttä kertoo mitä kaikkea hän on oppinut urallaan ja mikä häntä edelleen isnpiroi. 

Podcastin toimittaa Anikó Lehtinen.

 

Suomen Baarimestareiden ja Shakerin yhteinen Pilkun jälkeen -podcast perehtyy ravintolan visuaaliseen ilmeeseen yhdessä graafikko Oskari Sarkiman kanssa. Mitä ravintolan brändäyksessä tulisi huomioida, mihin kuluttajan katse kohdistuu ja miten ravintolan ilme suunnitellaan. Juttelemme myös inspiraation hausta, olutetikettien suunnittelusta ja brändin tärkeydestä. Kuuntele Pilkun jälkeen -podcast! Podcastin on toimittanut Anikó Lehtinen.

 

Pilkun jälkeen on mukana hävikkiviikossa haastattelemalla nollahävikkiin pyrkivän ravintola Nollan Carlos Henriquesia. Carlos avaa omaa filosofiaansa hävikin suhteen, kertoo ravintolan synnystä ja siitä, mitä hän pitään seuraavina trendeinä.
Pilkun jälkeen on FBSK:n ja Shakerin yhteistyössä tuottama podcast ja sen toimittaa Anikó Lehtinen.

 

Mika Vitikka on pitkän linjan ravintola-ammattilainen, joka on työskennellyt sekä baarin että salin puolella, ollut opettamassa alan toivoja ja tehnyt monipuolisesti töitä myös juoma- ja ruoka -alalla. Onpa Mikalla ollut näpit mm. Kämp-baarin syntymisessä. Nyt Mika työskentelee Laurea AMK:ssa ruokahankkeiden kehittämispäällikkönä. Kuuntele mikä on Mikan mielestä baarimestarin tärkein ominaisuus ja mitä alalle hänen mielestään kuuluu. Nappaa myös talteen Mikan sadonkorjuusangrian resepti.
Pilkun jälkeen on FBSK:n ja Shakerin yhteistyössä tuottama podcast ja sen toimittaa Anikó Lehtinen.

 

Pilkun Jälkeen – podcastissa syvähaastattelussa baarimestari Laura Suutari. Mitä kaikkea oppii drinkkikisaamisesta, mikä on parasta baarimestarin työssä ja millaista on free lancer –baarimestarin elämä? Kuuntele podcastista.
Pilkun Jälkeen –podcast on Suomen Baarimestareiden eli FBSK:n ja Shakerin yhteinen podcast, jota toimittaa Anikó Lehtinen.

 

Pilkun jälkeen -podcastin vieraana on Bar Havenin Bar Manager, baarimestari Karoliina Pekkala, jonka kanssa keskustellaan baarimestariuran ja perheen yhdistämisestä, ulkomailla työskentelystä ja siitäkin miten Suomi ja Tanska eroavat toisistaan.
Pilkun jälkeen -podcast on Suomen baarimestareiden eli FBSK:n sekä Shaker -median yhteinen podcast, jota toimittaa Anikó Lehtinen.

 

Suomen Baarimestareiden ja Shaker-median yhteinen Pilkun jälkeen -podcast käy läpi oluen asemaa ravintolassa ja Beer Sommelier - ja Cicerone- koulutuksia, jotka valmentavat oluen tarjoiluun ja suositteluun. Podcastissa haastattelussa Suomen ainoat Beer Sommelierit, toimittaja Maria Markus ja ravintololoitsija Olli Majanen. Podcastin toimittaa Aniko Lehtinen.

 

Pilkun jälkeen - podcast puhuu tapahtumista ja ravintoloista. Vieraana TBA Suvilahti -ravintolan tapahtumatuottaja Mikko Hultman, jolla on pitkä kokemus sekä ravintolatiskin takaa, tapahtumajärjestämisestä että musiikkimanageroinnista. TBA Suvilahdelle on myönnetty juuri Helsingin kaupungin Kulttuuriteko 2020 -palkinto innovatiivisesta tapahtumatoiminnasta koronavuoden aikana. Hultman perusti yhtiökumppaniensa kanssa suljettuun Majava- baariin viime keväänä Radio Majavan, jonka Helsingin kaupunki palkitsi samassa yhteydessä kunniamaininnalla.

Pilkun jälkeen on Suomen Baarimestarien eli FBSK:n ja Shakerin yhteinen podcast, jota toimittaa Anikó Lehtinen.

 

Pilkun jälkeen -podcastissa ääneen pääsee Suomen Baarimestareiden puheenjohtaja, hotelli- ja ravintolayrittäjä Greta Grönholm. Kuuntele miten Gretan ura alkoi, mikä cocktaileissa kiinnostaa, ja mitä hyötyä on yhdistys- ja kilpailutoiminnasta. Greta kertoo myös vinkkinsä jaksamiseen näinä aikoina ja uusimmat drinkkitrendit.Pilkun jälkeen -podcast on Suomen baarimestareiden eli FBSK:n sekä Shaker -median yhteinen podcast, jota toimittaa Anikó Lehtinen.

 

Pilkun jälkeen -podcastissa esittelyssä cocktailbaari Chihuahua Julepin yrittäjä, baarimestari Jami Järvinen. Kuuntele, miksi Julepissa ei saa käyttää älylaitteita, mistä Jami inspiroituu cocktaileja kehittäessään ja mitkä hänestä ovat baarimestarin parhaat ominaisuudet.

Pilkun jälkeen -podcastsarja on Shaker -median ja Suomen Baarimestareiden eli FBSK:n yhteinen podcast, jota toimittaa Anikó Lehtinen.

 

Mikä on Vuoden Tarjoilija ja Vuoden Kokki -kisa?

Pilkun jälkeen -podcast selvittää Vuoden Tarjoilija- ja Vuoden Kokki -kisan anatomian. Haastattelussa kilpailuiden projektikoordinaattori Heli Kähkölä, joka kertoo millaista on kisan "behind the scene" -elämä, mitkä asiat vaikuttavat tuomarointiin ja miten kannattaa kisaan valmistautua.

Pilkun jälkeen on Shakerin ja Suomen Baarimestareiden eli FBSK:n yhteinen podcast, joka kertoo laajasti ravintola-alan ilmiöistä ja ihmisistä. Podcastin toimittaa Anikó Lehtinen.

 

Mitä viskille kuuluu Suomessa?

Edrington Finlandin Whisky Ambassador Jarkko Nikkasen tuntevat monet Herra Viskinä ja hän on kyllä kannuksensa ansainnut. Mitä Jarkko ajattelee Brand Ambassadorin työstä, miten viskin voi jaotella ja miten viskikulttuuri on Suomessa kehittynyt? Kuulemme myös Jarkon uudesta kirjaprojektista, johon liittyy viskiä ja ruokaa. Tämä kaikki ja paljon muuta viskistä Shakerin ja Suomen Baarimestareiden eli FBSK:n yhteisessä podcastissa Pilkun jälkeen.

Pilkun jälkeen - podcastin toimittaa Anikó Lehtinen.

Kohtaamispaikka Sofia Helsingin Mikko Leisti: "Ravintola-alalla kohtaa koko yhteiskunnan kirjon!"

Pilkun jälkeen -podcast haastatteli Sofian Helsingin ravintoloitsijaa ja monessa mukana olevaa Mikko Leistiä. Kuuntele miten barista-ammattina tuotiin Suomeen ja miten ravintola-ala Mikon mielestä kehittyy. Juttelemme myös Art Goes Kapakka- tapahtuman synnystä, Mikon ensimmäisestä ravintolakokemuksesta ja siitä, miten Mikko ideoi uutta.

Pilkun jälkeen on Shaker-lehden ja FBSK:n eli Suomen Baarimestareiden yhteinen podcast, jota toimittaa Anikó Lehtinen.

Sulje mainos Tilaa Shaker