Mikael Karttunen: Alkoholin vähentämisen trendistä kaikki irti

12.05.2021 Mikael Karttunen

Terveyden ja hyvinvoinnin megatrendi on vähentänyt väkevän alkoholin kulutusta kaikkialla maailmassa jo jonkin aikaa. Nuorten keskuudessa myös sosiaalisen median luoma sosiaalinen paine on ollut omiaan siistimään alkoholin käyttöä selkeästi aikaisempaa esittelykelpoisempaan suuntaan. Onko baarimestareiden leipälaji, eli väkevästä alkoholista loihdittava juomaelämys siis katoava luonnonvara ja uhkaako tämä kehitys baarimestareiden ammattikuntaa vai voiko taustalla pilkahdella myös mahdollisuuksien valonsäteitä?

Susanna Heikkinen: Myrskyn jälkeen

31.03.2021 Susanna Heikkinen

Vuosi sitten elimme tavallista arkea, jossa ihmiset kohdatessaan kättelivät tai halasivat, liikkuivat hermoilematta iltapäiväruuhkassa, kävivät elokuvissa, urheilutreeneissä, ravintoloissa. Ulkomaanmatkoilla joku ehkä saattoi miettiä ilmastovaikutuksia ja päästökorvauksia, mutta mieleen ei tullut, että jokapäiväinen elämänmeno ja matkustelu saattaisivat muuttua perinpohjaisesti ja samanaikaisesti koko maailmassa.

Anikó Lehtinen: Miten suunnittelen urani?

12.02.2021 Anikó Lehtinen

Kaukana on onneksi se aika, jolloin heti peruskoulun jälkeen piti tietää, mitä haluaa tehdä isona. Minä kun olen jo yli 40-vuotias, enkä tiedä vieläkään. Siinä on haasteensa, että ei ole nuorena saanut mitään voimakasta työkutsumusta, mutta toisaalta näin on voinut kokeilla montaa erilaista suuntaa, jotka kaikki ovat antaneet lisän omaan osaamiseeni.

Näytä lisää

Sulje mainos Tilaa Shaker