Vuoden puhujat palkittiin – tässä ne ovat

Speakerforum palkitsi gaalassaan vuoden puhujat. Joukossa oli niin suuren yleisön tuntemia kasvoja kuin omassa ammattikunnassaan meriittiä hankkineita nimiä.

Speakersforum palkitsi eilen Suomen puhuja-alan parhaimmistoa Hotel Kämpin Peilisalissa.

Vuoden Puhujaksi 2019 valittiin Marjo Rantanen.
Tunnelmatunnelmamuotoiluun erikoistunut lisenssivalmentaja ja tietokirjailija Marjo Rantanen tekee myösn kouluttajan, moderaattorin sekä stand up -koomikon töitä.

Vuoden Tulokas 2019 Ville Ojanen
Aivotutkimuksesta väitellyt psykologi Ville Ojanen on sarjayrittäjä ja keksijä, jonka motto on muuta mieltä, muuta maailmaa.

Vuoden Juontaja 2019 tv-juontaja Kirsi Alm-Siira
Asiantuntemuksellaan yleisönsä vakuuttava uutistoimittaja ja uutisankkuri Kirsi Alm-Siira työskentelee MTV Uutisissa ja on tunnettu kasvo suomalaisten keskuudessa.

Vuoden Aihe 2019 Olli Keskinen ja Parempi työpäivä
Komediasarja Kummelista tuttu Olli Keskinen puhuu paremman työpäivän puolesta. Hänen tarinansa sisältää ajatuksen työn tehokkuudesta pienemmällä vaivalla.

Vuoden Löytö 2019 Iiro Seppänen
Taikuri ja elokuvatuottaja Iiro Seppänen puhuu epäonnistumisen pelon tukahduttavasta voimasta. Hänen mielestään parhaiten menestyvät ihmiset eivät välttämättä ole olleet ne kaikista viisaimmat tai vahvimmat, vaan ne henkilöt jotka ovat osanneet mukautua olosuhteiden muutokseen.

Kunniamaininnan sai tapahtuma-alalla tunnettu kansainvälinen luova johtaja, kirjailija ja puhuja Timo Kiuru. Hänen humaanit teesinsä lohduttavat globaalin murroksen keskellä: tärkeintä on aina luoda luottamusta, etsiä kauneutta ja uusia näkökulmia, nähdä ihmisten vahvuudet. Sillä sitähän me kaikki pohjimmiltamme haluamme – tulla nähdyksi ja kohdatuksi itsenämme. Sen ymmärtämällä johtaja pääsee jo pitkälle.

Vuoden Juontaja 2017 –ehdokas Tero Karhu toimi illan juontajana. Puhujana tilaisuudessa kuultiin Ruotsin Vuoden Tulokas 2019 -voittaja Gunnar Söderström.

Vuoden 2019 puhujat

Marjo Rantanen – Vuoden Puhuja 2019

Ville Ojanen – Vuoden Tulokas 2019

Kirsi Alm-Siira – Vuoden Juontaja 2019

Olli Keskinen ”Parempi työpäivä” – Vuoden Aihe 2019

Iiro Seppänen – Vuoden Löytö 2019

Timo Kiuru – Kunniamaininta

speakersforum.fi