Uusi alusta tapahtumille

Suomalainen startup Eventual on lanseerannut tapahtuma-alalle uuden, joukkoistamiseen perustuvan alustan.

Palvelun avulla voi kuka tahansa perustaa kampanjan artistille tai esiintyjälle ja kampanjoida tämän puolesta. Keikalle haluavat voivat tehdä alustalla myös lippuvarauksia.

Käytännössä Eventualin käyttäjä tekee aloitteen tapahtumasta, johon haluaa osallistua, seuraa saako se kannatusta ja kampanjan onnistuessa pääsee toiveidensa mukaiselle keikalle. Samalla palvelu tarjoaa keikkamyyjille, tapahtumapaikoille, promoottoreille ja esiintyjille uuden työkalun riskinhallintaan ja tapahtumien generointiin. Eventual kutsuu yleisön lisäksi kaikki alalla toimijat mukaan kokeilemaan palvelua.

– Tapahtuma-alalla on kaikki edellytykset kasvaa yhdeksi suurimmista aloista maailmassa, jossa ihmisten odotetaan kuluttavan vähemmän fyysisiä tuotteita. Tapahtumat ja kulttuuri rikastuttavat kokemusmaailmaamme ja elämäämme samalla tarjoten työtä sekä esiintyjille että kaikille taustavaikuttajille. Uskomme moninaisen kulttuurikirjon tulevaisuuteen ja tapahtumien vallankumoukseen, kuvaa Eventualin perustaja ja toimitusjohtaja Miia Khan.

Miia Khan uskoo, että koronapandemian jälkeisessä ajassa pinnan alla kytee valtava kysyntä erilaisille kulttuurikokemuksille.

– Kriisit ovat muutoksen eliksiiri.

Julkaistu Evento-lehdessä 3/2021.

Tilaa Evento!

Tilaa digilehti!

Sulje mainos Tilaa Shaker