Touko Laaksonen eli Tom of Finland on yksi 1900-luvun merkittävimpiä taiteilijoita ja maailmalla tunnetuimpia suomalaisia. Hänen ikoniset piirroksensa ovat syvällisesti vaikuttaneet niin popkulttuuriin, muotiin kuin taiteeseenkin.

Tom of Finland Organic Vodkalle suunniteltu pullo luo hienot raamit yhdelle taiteilijan tunnetuimmista piirroksista.

– Näinä vihapuheen ja someraivon päivinä Tom of Finland Organic Vodka haluaa tuoda esille Tomin vapauden, veljeyden ja tasa-arvon sanomaa, toteaa Spirit of Tom Oy:n toimitusjohtaja Olli Hietalahti.

– Tuote on otettu vastaan todella innostuneesti. Jouko Launeen suunnittelema pullo on niin upea, että se suorastaan vetää puoleensa. Olemme saaneet myös paljon kiitosta luomusta, joka puhuttelee ja istuu hyvin tämän päivän kulutustottumuksiin.

Tom of Finland Organic Vodkan takana on Spirit of Tom Oy, jonka ovat perustaneet Ron de Jeremy -rommista tutut Olli Hietalahti ja Jouko Laune sekä alkuvuodesta kuollut Teri Niitti.

Vodka on luotu yhteistyössä Tom of Finland Säätiön kanssa. Yhteistyö alkoi 2015 kun Spirit of Tomin perustajat lähestyivät säätiötä. 

Täysin orgaaninen Tom of Finland Organic Vodka on tislattu luomuvehnästä ja luomurukiista. Vodkan tuottaa Kuopiossa Lignell & Piispanen, ja Suomessa tuotteen jakelija on Interbrands Wines & Spirits Oy.