Bea World -tiimi toteaa, että tapahtumamaailma on ajautumassa erittäin vaikeaan tilanteeseen koronaviruksen aiheuttaman terveystilanteen vuoksi. 

– Olemme kuitenkin vakuuttuneita siitä, että koko tapahtuma-alan reagointikyky ja alalle ominaiset innovaatiotaidot ja joustavuus ovat parhaat liittolaiset tämän tilanteen voittamiseksi. Koronavirus on epäilemättä ennennäkemätön globaali haaste. On alkamassa uusi vaihe, joka vaatii uudelleenarvioinnin sekä tapahtumien että tapahtumatoimistojen liiketoiminnan osalta. Tapahtumien hygieenisyyden parantamiseksi on jo tehty paljon. Lisäksi on syytä innovoida uusia ratkaisuja tapahtumiin, joissa ihmiset kohtaavat kasvokkain, vetoomuksessa todetaan.

Tapahtumateollisuus on yksi merkittävä osatekijä maailmantaloudesta, työllisyydestä ja yksittäisten maiden bruttokansantuotteesta. 

– Pysytään yhtenäisinä ja vuorovaikutuksessa viranomaisten kanssa, jotta löydämme toimivia ratkaisuja alaamme myös koko yhteisömme kaikkiin toimintoihin.

Bea World -tiimi haluaa osoittaa tukensa kaikille maailman tapahtumajärjestöille ja on lanseerannut hastagin #staystrong, jonka avulla alalla voidaan jakaa tuntemuksia sosiaalisessa mediassa. 

Ensi marraskuussa järjestetään 15. Bea World Festival, missä palkitaan tapahtuma-alan maailman parhaat toimijat.