Courtyard Tampere City on maailman suurimman hotelliketjun Marriott Internationalin ensimmäinen Courtyard-hotelli Suomessa. 

– Tampereelle avautui Suomen ensimmäinen, ensiluokkaisesta palvelusta tunnettu Courtyard-hotelli, joka tuo vilkkaan ja kehittyvän tapahtumakaupungin ytimeen 458 uutta vuodepaikkaa sekä ravintolan ja cocktailbaarin niin vieraidemme, muiden kaupungin matkailijoiden kuin kaupunkilaistenkin iloksi, kertoo Courtyard by Marriott Tampere Cityn hotellinjohtaja Ville Virkki.

Courtyard Tampere City sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Tampere-talon pääsisäänkäynnin vieressä rautatieaseman, Tampereen yliopiston sekä Tullin alueen toimistokeskittymien läheisyydessä. Hotellin ja Tampere-talon yhdyskäytävä vie vierailijat suoraan kongressi- ja kulttuurikeskuksen sisäänkäynnille. Hotelli avautuu nyt tapahtumatalon suurena juhlavuotena, kun Tampere-talo viettää 30-vuotisjuhlavuottaan sekä Tampere Filharmonia 90-vuotisjuhlavuottaan ja Muumimuseossa juhlitaan Muumipeikon 75-vuotisjuhlavuotta. 

– Hotellin saaminen Tampere-talon vierelle on 30-vuotinen unelma, joka nyt toteutuu. Hotelli lisää vetovoimaamme entisestään, kun jatkossa oopperan, baletin, viihdekonsertin, museovierailun ja kongressien yhteydessä voi majoittua kansainvälisen tason huippuhotellissa, sanoo Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.