Return of the Mountain Brooks -lyhytelokuva kertoo vuonna 2016 uudelleen käynnistetyn Tornion Panimon tarinan. Pohjois-Suomen oluen panemisen vuosisataiset perinteet olivat katketa vuonna 2010 Hartwallin siirrettyä Lapin Kullan tuotannon Lahteen. Lapin vanhimpana teollisuuslaitoksena pidetyn panimon uuden startin mahdollisti oululainen Sangen Oy, joka keräsi joukkorahoituksella remonttiin ja uuteen tuotantolinjaan vaadittavat varat. 

Filmissä nähdään eräänlaista symboliikkaa, kun Tornion Panimon mentorina toimiva Lapin Kullan entinen tehtaanjohtaja ja panimomestari Leo Andelin sekä panimon nykyinen johtaja Kaj Kostiander nostavat maljan tulevaisuudelle. Tornion Panimon markkinointijohtajana toimiva mainosohjaajataustainen Jami Teirikari on hyvillään palkinnosta.

– Oli mukavaa kuulla uutinen, että piskuinen filmimme on pärjännyt kansainvälisten brändien kovatasoisessa joukossa. Tornion Panimon tarina tuntuu kiinnostavan ihmisiä. Vuonna 1873 perustettu panimo on selvinnyt muinaisesta konkurssista, kieltolaista ja molemmista maailmansodista. Viimeinen isku oli tarkoitettu lopulliseksi, mutta eikös panimon pirulainen kammennut itsensä jälleen ylös kanveesista, hän toteaa. 

Palkittu filmi on Tornion Panimon inhouse-tuotantoa. Sen on ohjannut Teirikari, kuvannut Mikko Pohjola ja leikannut Miikka Pyy

WorldFest-Houston on yksi maailman vanhimmista filmifestivaaleista. 50-vuotisjuhlavuottaan viettävälle festivaalille oli ilmoitettu yli 4 500 työtä 74 eri maasta.