Shift Business Festival järjestetään Hotelli Kakolassa – mahdollisuus 48 tunnin tapahtumakokemukseen

Kokoontumisrajoitukset moukaroivat tapahtuma-alaa, eikä loppua näy. Samaan aikaan hotellit kamppailevat vähäisen kävijävirran kanssa erityisesti arkipäivinä, kun työmatkailu on pudonnut käytännössä katsoen nollaan. Shift Business Festival ja Hotel Kakola löivät hynttyyt yhteen hankalassa tilanteessa.

Tänä vuonna Shift Business Festival -tapahtuman osallistujat voivat yöpyä tapahtumapaikalla Hotelli Kakolassa. Tavoitteena on luoda kokemuksellinen ja osallistava tapahtuma koronarajoitukset huomioiden.

Tapahtuman teemana ovat kiertotalous, ruokateknologia, tekoäly ja digitaalinen luottamus. Lava- ja taideohjelman kuratoi taide- ja yritysmaailman moniosaaja Elsa Ervasti.

Shiftillä ja Kakola Yhtiöillä on takanaan pitkä yhteinen historia: Shiftin after partyt on järjestetty Kakolassa vuosina 2016 ja 2017, ja 2018 koko kaksipäiväinen festivaali pidettiin vanhan lääninvankilan alueella.

– Tänä vuonna viemme Kakola-kokemuksen uudelle tasolle: Executive-lipun ostaneiden festivaalivieraiden on mahdollista yöpyä hotellissa ja sukeltaa näin 48 tunnin Shift-kokemukseen. Shift on aina ollut enemmän kuin yritystapahtuma. Tänä vuonna avaamme mahdollisuuden immersiiviseen elämykseen ja eräänlaiseen innovaatioretriittiin, sanoo Shift Events oy:n toimitusjohtaja Sini Toivonen.

Hotelli Kakola Kakolanmäen harjalla toimii myös tapahtuman virtuaalisten osien tuotantokeskuksena.

– Olemme todella iloisia päästessämme jatkamaan Shiftin kanssa yhteistyötä välivuosien jälkeen, samalla toivotamme kaikki vieraat tervetulleeksi tutustumaan Hotel Kakolaan. Tehdään tästä taas perinne, sanoo Kakola Yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Olli Ojala.

Shift Business Festival järjestetään 25.–26.8. Kakolassa ja sen piha-alueilla tai täysin virtuaalisesti, jos koronatilanne niin vaatii.

Julkaistu Evento-lehdessä 1–2/2021.

Lue digilehti!

Tilaa Evento!

Tilaa digilehti!

Sulje mainos Tilaa Shaker