Shaker
Aromin erikoislehti anniskelualan ammattilaisille
  • Artikkelit
  • Kolumnit
  • Ajankohtaista
  • Blogi
  • Palveluhakemisto
  • Yhteystiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Mediatiedot
  • Tilaa lehti
  • Etusivu
  • Artikkelit
  • Blogi
  • Koulutukset
  • Podcastit
  • EventoAwards
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Anna palautetta
  • Tilaa uutiskirje
  • Tilaa lehti
  • In English

Ravintolat

Selaa
  • Uusimmat
  • Kolumnit
  • Blogi
 
  • Ravintolat

Ravintola hotellissa – kuluerä vai kultakaivos?

10.07.2019 Miia Manner

Ruoka ei ole matkailijoille pelkkää polttoainetta, vaan tapa kokea elämyksiä ja nauttia. Ruoka tarjoaa yhteyden alueen historiaan, ihmisiin ja jokapäiväisen elämän rytmiin. Millä keinoilla hotellin ravintola pystyy tyydyttämään kulinaristisia elämyksiä janoavan maailmanmatkaajan ja samalla houkuttelemaan paikalliset asukkaat, jotta ravintolatoiminta olisi kannattavaa?

Yhteistyössä FBSK:n kanssa

Tapahtumien ja toimistojen ammattilehti,
8. vuosikerta, Aikakauslehtiliiton jäsen

Mediatalo Keskisuomalainen, Omnipress Oy
Evento
Mäkelänkatu 56, 3. krs
00510 Helsinki

Evento ilmestyy 6 kertaa vuodessa

Kustantaja ja julkaisija

Mediatalo Keskisuomalainen, Omnipress Oy

Liiketoimintajohtaja

Nina Harlin

© Evento 2019

  • Etusivu
  • Artikkelit
  • Blogi
  • Evento Awards
  • Aromi
  • Evento
  • Shaker
  • PRO
  • Evento Awards
  • Peruutukset
  • Rekisteriseloste
  • Tietosuojalauseke