Ammattikeittiön kokki

  • Nalin Sanjeeva Muthugalage Don, Kilon Keittiö, Espoo Catering, Espoo
  • Ritva Lehtinen, Antell Työtehoseura, Antell-Ravintolat, Rajamäki 
  • Lazaro Torres, Ultimes Business Garden, ISS, Helsinki

Ammattikeittiön päällikkö

  • Anja Jokinen, Iso-Bertta, Servica, Kuopio
  • Olli Kalliola, SSP Finland, Vantaa
  • Minna Nurmi, edustuspalvelut, Espoo Catering, Espoo

Ammattikeittiön työntekijä

  • Rose Alibasya-Jokela, Nokia Rusko, Sodexo, Oulu
  • Viveca Husberg, Inveon, Porvoo
  • Päivi Liljavirta, lounasravintola Kaarre, Servica, Kuopio

Ravitsemuspäällikkö

  • Eila Kurvinen, Oulun palvelualan opisto, Oulu
  • Sanna Malaska, Arkea, Turku
  • Juha Rautakorpi, Tampereen yliopiston Linna-ravintola, TTY-Hertsi-ravintola, Sodexo, Tampere

Ravintolapäällikkö

  • Jessina Koski, Löyly, Helsinki
  • Petri Laukkanen, Santa's Hotel Tunturi, Saariselkä
  • Noora Möller, Kitchen & Table, Clarion Hotel Helsinki

Ravintolan kokki

  • Adele Kinnunen, Savoy, Helsinki
  • Emmiina Lehtonen, Tullin Sauna, Tampere
  • Katri Mannermaa, Ragu, Helsinki

Keittiömestari

  • Olli Kolu, Savoy, Helsinki
  • Jukka Kyllönen, Pöllövaari/Verso, Jyväskylä
  • Jussi Mettälä, Nokia One, Sodexo, Espoo
  • Eero Vottonen, Palace, Helsinki

Ravintolan asiakaspalvelija

  • Katja Lindroos, Ravintola Talentti, Helsinki
  • Essi Piira, Ravintola Tuhto, Tampere
  • Noora Sipilä, BasBas & Staff Wine Bar, Helsinki

Baarimestari

  • Henri Halonen, Goldfish, Helsinki
  • Jami Järvinen, Chihuahua Julep, Helsinki
  • Petri Määttä, Café Kuluma, Oulu

Hovimestari/Sommelier

  • Carla Bärlund, Ravintola Mestaritalli, Helsinki
  • Taneli Lehtonen, Muru, Helsinki
  • Kirsi Seppänen, Bertha, Tampere

Kahvilatyöntekijä

  • Jutta Kokkonen, Antell Galleria, Antell-Ravintolat, Helsinki
  • Sari Masanen, Salacavala/Vararengasravintolat, Kuopio
  • Sushan Shrestha, Tieto, ISS Palvelut, Espoo

Opettaja

  • Jaana Karvinen, Omnia, Espoo
  • Henry Lybäck, Laurea ammattikorkeakoulu, Espoo
  • Sari Tarvainen, Savon koulutuskuntayhtymä, Kuopio

Yrittäjä

  • Pekka ja Anne Holma, Krapihovi, Tuusula
  • Ibrahim Khalil, Kotipizza, Helsinki
  • Arto ja Katja Rastas, Le Pot Yhtiöt/Periscope, Tampere/Helsinki

Innovaatio

  • Aromi - ruokapalvelun toiminnanohjausjärjestelmään integroitu Sesonkia Oy:n satokausikalenteri, CGI
  • Fredman Pro – ravintoloiden omavalvontapalvelu, Fredman Group
  • Polkka Vellikello, Joensuun Polkka, Pohjois-Karjalan Tukipalvelut

Vastuullisuus

  • Antell-ravintola If Turku, Jussi Pietinen
  • Clarion Finland, Päivi Roiko
  • Tampere-talo, Juhana Paturi