Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Haarukka ja veitsi yllättivät asiakkaan – ravintolan tunnelmaan vaikuttaa tuhat asiaa
SUOSITTELEMME:
Helsingin suosittu Basbas erottuu muista ravintoloista: "Valinta oli rohkea, mutta jengiä on riittänyt"
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Grilliruoka
Tampereen paras grilli, top 10: tässä Tamperelaisen lukijaäänestyksen tulokset
Taloussuhdanteet koettelevat myös Paras tamperelainen grilli -äänestyksen voittajaa: aikuiset valitsevat yhä useammin lasten makkaraperunat ja jättävät nakkisämpylästä nakit pois.
Kilpailut
Jenni Poola ja Kuro Tomperi voittivat ravintola-alan opiskelijoiden Mestarikoulu-kisan
Kolumni
Kolumni: Haarukka ja veitsi yllättivät asiakkaan – ravintolan tunnelmaan vaikuttaa tuhat asiaa
MAINOS: Rollfoods
Nappaa talteen artesaanileipäreseptit, joilla erotut
Tuotekehitys
Johan Kurkela painaa pitkää päivää ravintola Grönin toisen Michelin-tähden eteen
In English
Hello Suomi! From China to Finland: Yiran Chen runs a food truck in Turku
Bisnes
Tasa-arvo
Tytöttelyä, hyvävelikerhoja ja jopa satojen eurojen palkkaeroja – toteutuuko tasa-arvo ravintola-alalla?
Pikaruoka
Subway alkaa myydä valmiiksi mietittyjä patonkeja – tässä vaihtoehdot
Markkinointi
Ravintolat maksavat siitä, että Saunamies Samuli Makkonen tulee syömään – hinnat lähtevät noin tuhannesta eurosta
Ura
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Aromin tuoreessa numerossa ei haastatella yhtään miestä
Tulevaisuuden tekijä
Maskeeraaja Keiku Borgström aloitti kokkiopinnot nollasta: ”En osannut keittää edes perunoita”
Koulutus
Restonomien koulutus monelle ravintola-ammattilaiselle tutulla Haagan kampuksella loppuu
Lähde Avecin matkaan!
MAINOS: Lyreco
Lue miten taklaat kahvilaasi tai ravintolaasi valitulla kahviratkaisulla henkilöstön saatavuuteen liittyviä haasteita
Ihmiset
Vaikuttaja
Tiina Isohanni tavoittelee Bocuse d'Or -kisoja Helsinkiin
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Diarisoa Joëlle would like to create a space where people can eat and dance simultaneously
Työhyvinvointi
Sauli Sillanmäki toivoo kunnioitusta nuorille kokeille: ”Autan heitä kehittymään ja onnistumaan”
Tapahtumat
Festarit
Helsingin Töölöön tulee uusi iso kesäfestari, tähtenä Nylon Beat – HJK saa korvauksena rahat klubitaloon
Keikkapaikat
Saako Helsinki vihdoin uuden rockklubin? Elmu on tehnyt tarjouksen ”uudesta Nosturista”
Evento Awards
Tässä ovat Evento Awards -finalistit 2024!
Keittiö
Kokkimaajoukkue
Tällainen on Suomen kokkimaajoukkueen voitokas omenajälkiruoka, jota suunniteltiin neljä vuotta
Hävikki
Helsingissä kokeillaan koulujen hävikkiruoan lahjoittamista ruoka-apuun
PRO-palkinnot
Video PRO-gaalan tähtihetkistä: Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti
MAINOS: Paulig PRO, Santa Maria
Rajattomien mahdollisuuksien kastike – Santa Maria Salsat tuovat monipuolisuutta ammattikeittiöihin
Juoma
Cocktailit
Cocktail, joka maistuu sourcream & onion -sipsille – näin tehdään baarimestari Sampsa Tukian suosikkidrinkki
Kilpailut
Kansainvälisen International Barlady -cocktailkilpailun voitto Suomeen! Janette Bertényi sai voittodrinkkiinsä inspiraation mustikkamaidosta
Cocktailit
Barbie-cocktailista tuli Helsingissä hitti – täydellinen resepti vaikka Oscar-valvojaisiin
Ravintolat & Baarit
Baarit
Tältä näyttää Helsingin keskustaan avattu uusi baari, joka yhdistää minigolfin ja yökerhon – yllättäviä ratoja
Ravintolat
Suomen 50 parasta ravintolaa 2024: tässä ovat äänestyksen tulokset
Ravintolat
Helsingin suosittu Basbas erottuu muista ravintoloista: ”Valinta oli rohkea, mutta jengiä on riittänyt”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Grilliruoka
|
Tampereen paras grilli, top 10: tässä Tamperelaisen lukijaäänestyksen tulokset
Uusi ravintola
|
Teemu Laurellin ja Lennart Sukapään jättiprojekti Teller on vuoden kiinnostavimpia ravintola-avauksia
Viski
|
Viski ja sen monet laadut: mallasviski, blended whisky, bourbon…
Kokin jääkaapilla
|
Kuvat Dani Hännisen kotoa: huippukokin jääkaapin sisältö yllättää – ”Kokkaan hyvin eri tavalla ammatikseni”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Jenni Poola ja Kuro Tomperi voittivat ravintola-alan opiskelijoiden Mestarikoulu-kisan
Tampereen paras grilli, top 10: tässä Tamperelaisen lukijaäänestyksen tulokset
Kansainvälisen International Barlady -cocktailkilpailun voitto Suomeen! Janette Bertényi sai voittodrinkkiinsä inspiraation mustikkamaidosta
Barbie-cocktailista tuli Helsingissä hitti – täydellinen resepti vaikka Oscar-valvojaisiin
Saako Helsinki vihdoin uuden rockklubin? Elmu on tehnyt tarjouksen ”uudesta Nosturista”
Tässä ovat Evento Awards -finalistit 2024!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Kilpailut
|
Jenni Poola ja Kuro Tomperi voittivat ravintola-alan opiskelijoiden Mestarikoulu-kisan
Grilliruoka
|
Tampereen paras grilli, top 10: tässä Tamperelaisen lukijaäänestyksen tulokset
Kolumni
|
Kolumni: Haarukka ja veitsi yllättivät asiakkaan – ravintolan tunnelmaan vaikuttaa tuhat asiaa
Tuotekehitys
|
Johan Kurkela painaa pitkää päivää ravintola Grönin toisen Michelin-tähden eteen
In English
|
Hello Suomi! From China to Finland: Yiran Chen runs a food truck in Turku