Hyvinvoiva työyhteisö takaa työpaikkojen pysyvyyden ja toimipisteen kannattavuuden. Siksi juuri sinä voit olla se avainhenkilö, joka nostaa teidän osaamisen esille. Yksilön, osaamisen ja johtamisen palkitseminen on ei ole keneltäkään pois, sen sijaan se on tunnustus, jota kukaan ei voi ottaa saajaltaan pois. Se on hyvin merkityksellistä ja henkilökohtaista.

Kiitosta, jakamista, jaksamista, uusia tekijöitä alalle ja kiinnostusta työnantajaa kohtaan!

  1. PRO-tunnustus on palkinto hyvin tehdystä työstä. Mietitäänpä. Kukapa ei kaipaisi kiitosta ja huomioita? Varsinkin, jos se tulee omalta työyhteisöltä ja sidosryhmiltä. Meillä kaikilla on omat luottopelaajat, työpaikan timantit ja korvaamattomat kaverit. Miksi heitä ei nostettaisi esille? On myös huikeaa seurata yhdessä miten matka kohti finaalia etenee ja miten tuomaristo lopulta pisteyttää ehdokkaan asenteen ja ammattitaidon. Tavallisia ihmisiä ollaan kaikki, mutta totta vieköön arjen aherruksesta saatu kiitos lämmittää mieltä loppuelämän.
  2. Hyvä ja toimiva työyhteisö vetää loistavia yksilöitä puoleensa. Kyllä se hyvä kello kauas kantaa sanonta pitää paikkansa. Ja sellaiseen työpaikkaan haluaa muutkin. Hymy huulilla on mukava tehdä töitä. Nostakaa rohkeasti teidän fiilis esille, sillä varmistatte myös jatkossa oikeat pelaajat tiimiinne!
  3. Luotettava ja arkiviisas työnantaja varmistaa tasapainoisen arjen työntekijöilleen. Työlle annetaan vuorokauden tunneista leijonan osa. Ihminen on kokonaisuus ja työnteko pitää olla sujuvaa, kuormitukseltaan pitkäjänteisesti kestävää ja tekijälleen mielekästä. Parhaimmillaan siitä löydetään myös merkityksellisyys, tunne siitä, että ollaan osa tärkeää toiminnan ketjua. ”Ilman minun työpanostani tämäkään ei olisi mahdollista” tai ”yhdessä me nämä ihmiset ruokitaan”. Nostakaa esille hyvä työnantaja ja työyhteisö. Työnantajaimagon esille nostaminen on äärettömän tärkeää, kun osaajat ovat kiven alla. Se myös houkuttelee alalle ihan uusia tekijöitä, koulunpenkille ja työssä oppimaan.

Toimi 15.11. mennessä. Sarjoja löytyy jokaiseen työtehtävään unohtamatta vastuullisuutta ja innovaatioita. 

Vaikka sinulla on juuri nyt superkiire, lupaan, että käyttämällä hetken aikaa kolmen edellisen kohdan miettimiseen ja ehdokkaiden nimeämiseen –  saat takaisin 100 % enemmän.  Hyvää mieltä, jännitystä ja merkityksellisyyttä. Vaikka ehdokkaasi ei pääsisi finaaliin tai saisi palkintoa, olet kuitenkin pohtinut menestyksenne kannalta tärkeimpiä asioita. Ilman tiimiä ja työntekijöitä ei voi onnistua. 

Nimeä ehdokkaita, kokoa nimilista ehdokkaiden taakse, anna muutama hyvä perustelu ja me täältä Aromista hoidamme sitten loput. Autamme mielellämme kaikessa. Kuullaan pian! 

Merkitse EHDOTA PRO-PALKITTAVIA kalenteriisi jos et juuri nyt ehdi. Ota hetki aikaa rauhassa ja toimi 15.11. mennessä ❤️

propalkinnot.fi

Tiesitkö muuten, että on jo 20. kerta, kun näitä palkintoja jaetaan? 

Terveisin,

Nina Harlin

0400629400, nina.harlin@media.fi