Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne.

Kilpailuun etsitään vuosittain osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä huippuyksilöitä, joiden kanssa työskentely kiireessäkin on nautinto. Ehdokkailta edellytetään vähimmäisvaatimuksina riittävästi työkokemusta ja perus- ja täydennyskoulutusta, joka tukee tehtävässä onnistumista. Vaihtoehtoisesti voi kuvata, miten urapolku on edennyt nykyiseen tehtävään. Kiitos hyvästä työstä on arvokas asia, varsinkin kun se tulee alan sisältä; omilta kollegoilta, esimiehiltä, yhteistyökumppaneilta tai työtiimeiltä.

Tapahtuman tuottaa Eventon sisarlehti, horeca-alan ammattilaisten Aromi. Seuraa Aromi-lehteä somessa, niin tiedät PRO-gaalan voittajat ensimmäisten joukossa torstaina 30.1.2020. Tapahtuman juontavat Ellen Jokikunnas, Christoffer Strandberg ja Pirjo Heikkilä. 

Aromin Facebook

www.aromilehti.fi

www.propalkinnot.fi