FBSK haluaa kehittää cocktailkulttuuria ja panostaa yhteistyökumppaneiden kanssa cocktailien tutustuttamiseen kuluttajille ammattilaisten lisäksi.

FinnBar-tapahtuma järjestetään tänä vuonna AAR Eventsin kanssa. AAR Events on moderni ja luova tapahtumatoimisto, jonka tapahtumissa ihmiset kohtaavat ja kokevat suuria tunteita yhdessä elämyksien kautta. Tämä on se suunta, mihin FinnBaria halutaan kehittää – kohti elämyksellistä cocktail- ja juomatapahtumaa.

Finnbarissa järjestetään baarimestarien SM- ja flairtending-kisat.”

Uudistunut FinnBar järjestetään marraskuussa Vanhalla Ylioppilastalolla. Kuluttajille on luvassa hyvien cocktailien rinnalle sopivaa oheisohjelmaa sekä jännittäviä cocktailkilpailuja, kuten baarimestarien suomenmestaruuskilpailu sekä jännittävä kansainvälinen flairtending-kisa Baltic Flair. Tapahtumassa on myös yhteistyökumppaneiden järjestämiä tastingeja. FBSK ja AAR Events haluavat luoda tapahtuman, jossa voi viihtyä ja maistella trendikkäitä cocktaileja elämyksellisessä ympäristössä.

Ammattilaisille FinnBar kerää yhteen kaikki baarialan tärkeimmät toimijat ja tuotteet. Ammattilaisille on luvassa yhteistyökumppaneiden Master Class -luentoja ja kilpailuja, alan tietoutta unohtamatta. Ammattilais- ja yleisötunnit ovat samaan aikaan, ammattilaiset tunnistetaan erivärisestä rannekkeesta.

Tervetuloa FinnBariin!

 

Greta Grönholm

FBSK:n puheenjohtaja