”Viking Grace tarjoaa upean ympäristön ison mittakaavan viski- tapahtumalle.”
”Viking Grace tarjoaa upean ympäristön ison mittakaavan viski- tapahtumalle.”

Grace Whisky fair 2019

Viking Gracen tax free -päällikkö Jamppe Haakana tuo viskiristeilyt ensi syksynä Viking Gracelle 12.–13.10.2019.

Sisaralus Cinderellalla viskiristeilyjä on järjestetty Tukholmasta Maarianhaminaan jo vuodesta 2009 ja ne ovat kasvaneet kolme päivää kestäväksi ilmiöksi. Ruotsalaisasiakkaat täyttävät Cinderellan risteilyt kerta toisensa jälkeen.

– Varsinkin torstain ja perjantain lähdöt myydään muutamassa tunnissa loppuun, Jamppe Haakana sanoo.

Cinderellan viskiristeilyillä on ollut säännöllisesti myös suomalaisia viskiharrastajia ja siksi Haakana haluaakin tuoda pitkän tauon jälkeen mahdollisuuden lähteä matkaan Turusta.

Varustamon uusin alus tarjoaa loistavat puitteet viskinharrastajien pyhiinvaellukselle. Itämeren suurimman Tax Free Worldin Whisky Emporium -erikoismyymälässä on normaalistikin valikoimassa peräti 323 viskinimikettä, ja risteilylle maahantuojat ja tislaamot tuovat myyntiin ja maisteltavaksi runsaasti erikoiseriä ja harvinaisuuksia.

Laivan Tax Free Worldissa pidettävien messujen etuna on, että viskejä pääsee paitsi maistamaan, niitä voi myös ostaa mukaansa.

– Erinomainen tilaisuus hankkia harvinaisuuksia juomakaappiin.

Mukana on niin single malteja kuin blended whiskyjäkin, bourboneista ruis- ja vehnäviskeihin, sekä jaloja juomia Skotlannista, Irlannista, Yhdysvalloista, Skandinaviasta sekä Japanista.

Messuvieraat pääsevät vertailemaan muun muassa erilaisten tynnyriviimeistelyjen vaikutusta viskin aromeihin ja tutkimaan kuinka tislauspannun muoto nostaa esiin erilaisia tuoksuja ja tekstuureja.

Ohjelmassa muun muassa Get Together -alkumaljat, master classeja, lounas Buffet Aurorassa, tastingeja, kaksi private shopping -tuntia tax free -myymälässä, jolloin myyntiin nostetaan ekslusiivisia, rajoitetun saatavuuden erikoistarjouksia.

VIP-asiakkaat saavat myös Viking Grace -logolla merkityn viskinmaistelulasin.

Jamppe Haakana.
Jamppe Haakana.

Miniloma Viking Gracella viskinystäville

Vuorokauteen Viking Gracella mahtuu paljon. Tapaa muita viskinystäviä, kuule ja koemaista uutuuksia ja tee edullisia ostoksia tax free -hintaan. Risteilylle on lähdössä useita maahantuojia ja tislaamoja esittelemään erikoiseriä ja harvinaisuuksia. Lisäksi ohjelmassa on hyviä Master Class -luentoja, joissa kuulet huippuasiantuntijoita. Tätä risteilyä ei kannata jättää väliin! Tutustu Viking Grace Whisky Fair -ohjelmaan alla:

12.10.2019

20 – Kokoontuminen ja lippujen jakoViking Linen Turun terminaalin ryhmälähtöselvitys, 2 krs.

20.55 – Viking Grace lähtee.

21–21.30 – Get Together -alkumaljat, kokoustila, kansi 9.

21.30–22.30 – Messut alkavat Tax-Free-World, kansi 9.

13.10.2019

9–10 – Private Shopping, Tax-Free-World. Myymälä avoinna ainoastaan ryhmälle, erilaisia happy hour -tarjouksia ja tasting-herkkuja.

10– – Messut jatkuvat Tax-Free-World.

10.30–12 – Master Class -luennot, kansi 9.

12 – Lounasbuffet, Buffet Aurora.

14–15 – Private Shopping 2, iltapäivän uudet tarjoukset Tax-Free-World.

15 – Messut jatkuvat Tax-Free-World.

15.30–17 Master Class -luennot, kansi 9.

19.50 – Viking Grace saapuu Turkuun.

Kiinnostuitko?

Varaa heti paikkasi osoitteesta Vikingline.fi tuotetunnuksella FKROCKS. Näin varmistat paikkasi Whisky Fair -ryhmässä. Hytit ja muut ruokailut voit valita makusi mukaan varausta tehdessäsi. Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin Master Classien osalta.

Lähdössä isompi ryhmä? Ota yhteyttä email: kirsi.haltia@vikingline.com

Save the date 12.1.2020

Tulossa!

Ravintola-alan ammattilaisten pikkujouluristeily Turusta Viking Gracella

Yhteinen matka luo yhteishenkeä. Kun laiva erkanee laiturista, arjen rutiinit jäävät taakse. Kerää oma porukka kasaan ja vaihda viihteelle! Kerrankin on ravintola-alan ammattilaisten vuoro juhlia ja Viking Grace luo siihen oivat puitteet. Lähtö Turusta sunnuntai-illalla 12.1.2020.

Seuraa ilmoitteluamme Shaker -lehdessä vai kiinnostuitko heti?

Lisätietoa risteilystä saat jo nyt, email: katri.paavilainen@vikingline.com

Paikkoja on rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.