Liiketoiminta siirtyi uudelle omistajalle syyskuun alusta.

Top Lounges on yksi 7figuresin omistuksista. 7figures hallinnoi Lauri Salovaaran Miljonääriksi 500 päivässä -projektia, joka päättyy ensi vuoden heinäkuussa.

– Tämä on osa projektia. Astoria-sali tukee hyvin Top Loungesin kasvustrategiaa ja mahdollistaa yritystilaisuuksien järjestämisen 500 hengelle, Salovaara sanoo.

Tähän asti Top Lounges on järjestänyt yritystilaisuuksia nimeään kantavassa kattohuoneistossa Eteläesplanadilla ja Ateljeessa. Sen palvelut ovat avaimet käteen -tilaisuuksia sisältäen tilat, henkilökunnan, cateringin, ohjelmat ja tarvittaessa myös majoitukset ja mainostuotteet.

Astoria-salin toiminta jatkuu katkeamattomana nykyisellä nimellään ja Top Lounges vastaa kaikista jo varatuista Astoria-salin tilaisuuksista. Astoria-Sali on historiallinen tapahtumien tila Helsingin keskustassa. Se valmistui aikoinaan elokuvateatteriksi. Nykyisin sali on juhlatila, joka toimii erilaisten juhlien, konserttien, häiden ja yritystapahtumien näyttämönä.

Sauna2 tilaussaunat tarjoaa asiakkailleen jatkossakin tilaussaunoja ja edustustiloja, ja aikoo keskittyä ydinliiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen.