Omien oluiden valikoima on kasvanut vuosien mittaan hurjasti panimomestari Mathias Hüffnerin ammattitaitoisissa käsissä. Sofiankadulla on viiden vuoden aikana valmistettu kaikkiaan 71 olutta ja nykyinen tuotantomäärä on noin 170 000 litraa vuodessa. 

Laadukkaiden käsityöläisoluiden valmistamisen rinnalla Bryggeri Helsinki on erikoistunut ruoan ja oluen yhdistämiseen.

Ravintolassa tarjoillaan puhtaista raaka-aineista valmistettua skandinaavista ruokaa ja uusia makuja kehitetään sesonkien mukaan keittiöpäällikkö Ali Suvialan pitkää kokemusta hyödyntäen.

- Katsomme luottavaisin mielin tulevaisuuteen. Bryggerin laadukkaat oluet sekä oluen ja ruoan yhdistämisen taito ovat ne keinot, joilla Bryggeri Helsinki pärjää yhä kovenevassa kilpailussa, uskoo toimitusjohtaja Olli Majanen

Syntymäpäiviä juhlitaan Bryggerissä 14.-20. toukokuuta. Juhlaviikon ohjelmassa on muun muassa nonstop-panimokierroksia sekä juhlaoluiden lanseeraus.